Het Drone Festival Assen komt eraan!

Save the Date voor het grootste gratis Drone Festival van Europa!
Zaterdag 15 mei 2021 vindt de tweede editie van het Drone Festival plaats op het TT Circuit Assen.
Het Drone Festival is tevens het toneel voor onder andere de FAI Dutch Drone Racing World Cup & het Nederlands Kampioenschap junioren. Tijdens het festival verzamelen piloten vanuit de hele wereld zich op het TT Circuit in Assen voor een spectaculair gevecht om de wereldtitel.
Voor het eerst in de geschiedenis van het professioneel racen vindt er een Worldcup race plaats in Europa. Daarnaast zijn er op het festivalterrein diverse informatieve stands, drag races tussen drones, elektrische auto’s en motoren, er zijn demonstraties en presentaties te zien van de allernieuwste drone technieken, producten en gadgets. Er is tevens een zakelijk programma voor ondernemers, waarbij kansen, mogelijkheden en onmogelijkheden voor het gebruiken en toepassen van drones voor en door bedrijven centraal staan. Komende periode maken wij steeds meer beken, dus blijf ons volgen!